Novosti > 17.proljetni sajam u Gudovcu

17.proljetni sajam u Gudovcu

17.proljetni sajam u Gudovcu


Proljetni međunarodni bjelovarski sajam se tradicionalno održava krajem ožujka (marta), a riječ je o međunarodnom sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog karaktera, koji svake godine bilježi konstantni rast u broju izlagača i posjetitelja. Sajam ima višestruku korist; osim što poljoprivrednici mogu po povoljnijim cijenama kupiti potrebnu sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.

Na sajamskom prostoru Gudovac u petak 28.03.2014.biti će otvoren 17. proljetni bjelovarski sajam na kojem je svoje proizvode izlaže preko 400 izlagača iz Hrvatske i desetak iz stranih zemalja poput Češke,Mađarske,Austrije .
S obzirom da se radi o najvećem poljoprivrednom sajmu u Hrvatskoj te najpotpunijoj ponudi poljoprivredne mehanizacije na jednom mjestu očekujemo raznoliku a opet cjelovitu ponudu

Traktora i priključne mehanizacije.

Od domaćih i stranih izlagača svoje proizvode predstaviti će :

Tvrtka INTEREXPORT iz Samobora koja je generalni zastupnik za traktore Fendt za Hrvatsku sa svojom bogatom ponudom traktora i traktorskih priključaka Fella i Kverneland ,na sajmu će predstaviti:

Fendt: serije 200 (vinogradarski), 300,500,700,900

Kverneland

Prskalica IKarus Vucena

Rasipac mineralnog gnojiva Exacta

Plug 3,4,5 brazdi

Sijacica za okapavine Optima

Rotodrljaca  F35 6,M sklopiva

Fella

Prednje diskosne i bubnjaste kose

Bočne kose

Sakupljaci i okretaci sijena

 

AUSTRODIESEL-Austrijska tvrtka koja je generalni zastupnik za Massey ferguson predstaviti će se također na ovogodišnjem proljetnom sajmu sa svojim distributerima za Hrvatsku:Poljopskrba MT d.o.o. iz Otoka kraj Vinkovaca i Grapak d.o.o. iz Varaždina.

Izložene će biti gotovo sve serije Massey ferguson trakora i Beta kombajn, a na licu mjesta možete se informirati i pogledati nove modele te porazgovarati sa ljubaznim osobljem o cijenama i uvjetima kupnje.

 

CLAAS -Eko terra d.o.o.,Jerković d.o.o.

Claas će već tradicionalno na svojem sajamskom prostoru kod hale 8 predstaviti gotovo sve serije traktora uključujući i aktualne akcijske modele poput Eliosa i Ariona 400.

Uz traktore biti će izloženi kombajni te Claas-ova zelena linija.

GOLDONI koji predstavlja tvrtka Machina tractoria koja se udjelom Goldonija  pozicionirala na naše tržište izložiti će široki spektar svojih modela uključujući  modele Energy,Euro, Quasar,Maxter,Cluster,Boxter te linijom motokultivatora.

 

SDF grupa-Same Deutz Fahr grupa će na ovogodišnjem proljetnom sajmu preko svojih zastupnika: POLJONOVAd.o.o.(DeutzFahr),TRISA(Huerlimann),AGROKLAS(Lamborghini),AGRIAd.o.o.(Same) predstaviti sve navedene brandove traktora sa raznovrsnom ponudom modela na starim izložbenim pozicijama.