Novosti > "AGRA" poljoprivredni sajam Gornja Radgona

"AGRA" poljoprivredni sajam Gornja Radgona

"AGRA" poljoprivredni sajam Gornja Radgona

51. međunarodni poljoprivredno - prehrambeni sajam AGRA u Gornjoj Radgoni u Sloveniji ove godine okuplja 1730 izlagača iz 29 zemalja svijeta.

Ovogodišnji je sajam posvećen međunarodnoj godini zaštite voda. Tijekom trajanja sajma bile su organizirane radionice, okrugli stolovi i stručna predavanja.

Na sajmu se predstavljaju brojni proizvođači i prerađivači iz svih segmenata poljoprivredne proizvodnje.

Ovogodišnji sajam AGRA u Gornjoj Radgoni posjetilo je više od 126000 posjetitelja.

Od poznatih izlagača koji svoje proizvode izlažu i na hrvatskim poljoprivrednim sajmovima  tvrtka INTEREXPORT predstavila je  svoj širok poljoprivredni asortiman Fendt i Valtra traktora a poseban interes na štandu izazvao je KVERNELAND asortiman koji uključuje plugove,sijačice,grubere,podrivače i prskalice.

Osim Fendt-a i Kvernelanda na Interexportovom  štandu mogao se vidjeti Fella i Amazone poljoprivredni program.

Tvrtka AUSTRODIESEL predstavila je nove modele Massey Ferguson traktora serije 6 te kombajn MF 7370 te je uz  AustroDiesel svoje proizvode je predstavilo poduzeće GRAPAK koje zatupa Massey Ferguson u Hrvatskoj i Sloveniji uz već standardni program Grimme,Alpego,Brantner,Joskin,Regent.

Claas je već standardno izložio većinu modela traktora te kombajne Lexion i Tucano a Trisa d.o.o. koja također ima svoju podružnicu u Varaždinu izložila je svoj prodajni asortiman koji se sastojao od šumarske opreme NOKKA,Stetzl traktorskih prikolica,Irrimec rolomata,Jeantil,Ovlac plugova te Pichon telehandler i Emili mixer korpu koju ćemo imati priliku vidjeti i na Bjelovarskom Jesenskom Sajmu.

GOLDONI  je ove godine izložio u potpunosti svoj prodajni asortiman na već standardnoj poziciji u Radgoni odmah uz ulaz u paviljon,osim traktora na Goldonijevom štandu bili su izloženi i priključni strojevi poznate talijanske marke BERTI.

Pogledajte galeriju slika iz Radgone:

Galerija slika