Novosti > Agricultural Management Solutions/Novocommerce d.o.o.

Agricultural Management Solutions/Novocommerce d.o.o.

Agricultural Management Solutions/Novocommerce d.o.o.Agricultural Management Solutions

Sustavi navođenja

Ovisno o sustavu navođenja i točnosti signala koji se koristi, preklapanja možete smanjiti i do 90%! John Deere rješenja navođenja prilagođena su da pristaju vašem nivou poslova i udobnosti. Svakim prohodom, na svakom hektaru štede vaše vrijeme, gorivo i ulazne troškove. A kako se učinkovitost povećava s točnošću, John Deere vam omogućava jednostavnu nadogradnju s jednog sustava navođenja na sljedeću.

Dokumentiranje

GreenStar sustav osigurava alate za planiranje i izvještavanje, za snimanje podataka o uvjetima na terenu, radovima obrade tla, količini apliciranja zaštitnog sredstva kod prskanja, količini gnojiva, sortama sjemena i populaciji, vremenskim uvjetima i još mnogo toga. Udružite ga s desktop softverom, i dobiti ćete snažan, cjelogodišnji sustav koji vam omogućava optimizirati svoje operacije i olakšava potpunu dokumentaciju za vaše poljoprivredno gospodarstvo.

Poljoprivreda prilagođena specifičnim uvjetima

Dokazano je da je većina uštede na troškovima povezana sa Section Controll sustavima na prskalicama (kontrola sekcija krila prskalice). Cijene kemikalija se povećavaju iz godine u godinu, a iznimno velike uštede moguće je ostvariti i u sjetvi ili prihrani. S ISOBUS standardom, ova funkcionalnost sada je dostupna ne samo za prskalice, već i za sijačice i raspodjeljivače mineralnog gnojiva.

Automatizacija

Za izvršavanje puno različitih poslova na vašem gospodarstvu traktor je zasigurno najvažniji i najkorišteniji dio opreme, ali uvijek ćete trebati i priključni stroj. Kako je optimiziranje kombinacije traktor-priključak od velike važnosti, ono može biti i vrlo stresno. Dobra vijest je da sada, povrh ISOBUS funkcionalnosti koju već poznajete, vaš traktor može ne samo kontrolirati funkcije vaše priključne opreme – vaša priključna oprema sada može raditi isto s vašim traktorom. Neka naša rješenja za automatizaciju olakšaju vašu svakodnevicu.

Više možete saznati na sljedećem linku:Novocommerce