Novosti > AGRILEVANTE 2017

AGRILEVANTE 2017

AGRILEVANTE 2017U 2015. godini na sajamu  Agrilevante svoje proizvode je izlagalo preko 300 tvrtki iz cijeloga svijeta na  površini od 50 tisuća četvornih metara, pokrivajući glavnu proizvodnju  u nekoliko podjeljenih sektora.

Sajam 2015.godine dosegao je brojku od  59.000 posjetitelja od kojih je  3.000 bilo iz inozemstva, zahvaljujući prisustvu 35 službenika Delegacija iz 18 zemalja.

Događaj  Agrilevante prezentira najnaprednije tehnologije u nekoliko proizvodnih sektora, koji obuhvaćaju pripremu tla, sjetvu, navodnjavanje, zaštitu, berbu, transport i preradu u krajnji proizvod. Središnja tema manifestacije je  tipičan uzgoj raznih kultura za mediteransko podneblje  za koje industrija može ponuditi širok raspon tehnološki naprednih strojeva i opreme.

 Osim proizvodnih lanaca, Agrilevante također uključuje lance  koje opskrbljuju ne-prehrambene sektore posebice one koji se bave proizvodnjom energije.

Događaj u Bariju podijeljen je na šest glavnih odjeljaka posvećen žitaricama, sektoru maslinova ulja, hortikulturi , vinogradarstvu i enologiji, stočnom dijelu te energiji.

Ova je formula izrađena da bi posjetitelji vrlo lako bez poteškoća mogli ostvariti kontakt sa proizvodnim tvrtkama i ostalim tvrkama od interesa.  

Više informacija o sajmu možete dobiti na linku Agrilevante sajma niže:

AGRILEVANTE