Novosti > AGRILEVANTE Bari/Italija

AGRILEVANTE Bari/Italija

AGRILEVANTE Bari/Italija

   

Internacionalna točka je naziv prostora i događaja FederUnacoma sajma Agrilevante pod pokrovitelljstvom Ministarstva za ekonomski razvoj koje ovom prigodom želi dobrodošlicu svim službenim izaslanstvima iz inozemstva te cijelog Mediterana i istočne Europe.

Agrilevante sajam je posvećen prezentaciji strojeva i opreme za poljoprivrednu proizvodnju sa počekom od 17 do 20 listopada u Bari/Italij a cilj sajma  je promicanje agro- tehnologija i inovacija za domaće i strane gospodarstvenike u agro sektoru. .

Internacionalna točka AGRILEVANTE pod vodstvom  organizatora FederUnacoma zastupa proizvođače u agro sektoru te tvrtke za pružanje usluga, u suradnji s Ministarstvom za ekonomski razvoj  u paviljonu 18 u ekspoziciji za hosting službene delegacije koje dolaze iz Albanije , Alžira , Bosne , Bugarska , Hrvatska , Egipat, Maroko , Rumunjska, Rusija , Srbija , Slovenija , Tunisa , Turske i Ukrajine. .

Izaslanstva sastavljenja od distributera , trgovaca strojeva , poslovnih ljudi i managera koji  vode velika poljoprivredna poduzeća održat će sastanke  B2B tvrtki izlagača prema rasporedu propisanom od strane Službe za internacionalizaciju FederUnacoma na temelju iskazanog interesa od strane raznih sudionika .

U okviru tih aktivnosti internacionalnog događaja , također u fazi planiranja za 2013 Agrilevante će izdvojiti  poljoprivrednog atašea u raznim ambasadama koje će se organizirati u suradnji  sa Istočnom –talijanskom gospodarskom komorom  kako bi sudionici bili uključeni ne samo kao izlagači nego da budu upoznati isto tako sa  sa poljoprivrednim trendovima u drugim zemljama


Više informacija možete dobiti na službenim stranicama sajma:

http://www.agrilevante.eu/it/index.php