Novosti > AGRILEVANTE SAJAM-Bari

AGRILEVANTE SAJAM-Bari

AGRILEVANTE SAJAM-BariOvogodišnje izdanje Agrilevante izložbe poljoprivredne mehanizacije i tehnologije uzgoja bilja za poljoprivredni opskrbni lanac koji će se održati u Centru Fair Trade u Bariju od 15. listopada do 18. konsolidira svoj međunarodni karakter i vodstvo u mediteranskoj regiji.
Nakon 2013 godine s ukupno 280 izlagača, na površini od 50.000 četvornih metara, uključujući paviljone i otvorene površine, te uz prisutnost gotovo 50.000 posjetitelja, ovogodišnje izdanje sajma obećava još bolje rezultate.

   

Proizvođači poljoprivrednih strojeva i ostali poljoprivredni izlagači već su krenuli sa rezervacijama za  izložbene prostore kao bi osigurali mjesto za događaj koji - u organizaciji FederUnacoma i suradnji sa Trgovinskim institutom Bari - uključuje lokalne institucije, stručne udruge u području poljoprivrede, sveučilišta i trening centre poput Mediteranskog poljoprivrednog instituta koji će ugostiti nekoliko delegacija stranih stručnjaka.

Od zemalja mediteranskog dijela Europe do onih sjeverne Afrike, od Balkana do Bliskog istoka i subsaharske Afrike, više od 20 službenih izaslanstava će prisustvovati događaju u okviru internacionalizacije programa razvijenog na sajmu u suradnji s ICE Agencijom i mediteranskim Agronomskim institutom.

Vrlo velika bazena - izoštriti Agrilevante - gdje poljoprivreda predstavlja vodeću sektor gospodarstva, s povećanjem potražnje mehaničkih tehnologija unatoč poteškoćama koje predstavljaju političke nestabilnosti još zabilježen u nekim zemljama Bliskog istoka i sjeverne Afrike. Podaci se odnose na vanjsku trgovinu istaknuti značajan oporavak talijanskog izvoza prema zemljama poput Alžira i Tunisa, ali i Španjolskoj, Portugalu i Grčkoj, dok je izvoz poljoprivrednih strojeva povećava prema Iranu i na Balkanu. Važna uloga će se igrati po Turskoj, s više od 58.000 registriranih traktora, potvrdio da je jedna od najdinamičnijih svjetskih tržišta.

Galerija slika