Novosti > AGRILEVANTE_sajam mehanizacije Bari

AGRILEVANTE_sajam mehanizacije Bari

AGRILEVANTE_sajam mehanizacije BariJedno od najvećih sajamskih zbivanja vezanih uz poljoprivrednu proizvodnju te nove tehnologije u poljoprivrednom sektoru za 2015 biti će prezentirane na međunarodnom sajmu AGRILEVANTE od 15 do 18 listopada u Fiera del Levante u Bariju.

AGRILEVANTE već tradicionalno u organizaciji FederUnacoma te suradnji s Ente Fiera del Levante, vodeći je poljoprivredni događaj za centralnu i zapadnu talijansku regijju kao i za ostale Mediteraske i Europske zemlje od Balkana do Bliskog Istoka.

Izložba Agrilevante u Bariju   svakako je  dragocjena prigoda za ostvarivanje novih  kontakata s delegacijama iz inozemstva, lokalnim agencijama  i ustanovama, te organiziranje B2B sastanaka, seminara i konferencija o ekonomskim, gospodarskim i tehnološkim pitanjima relevantnim za mediteransku poljoprivredu.

 

Pozivamo Vas da se osobno uvjerite u kvalitetu i cjelokupnu ponudu poljoprivredne mehanizacije svih vodećih svjetskih brandova te svojim prisustvom osobno uveličate ovaj međunarodni event.

Za sve informacije vezano za sajam te posjet slobodno nam se javite na

traktori@traktori.hr !