Novosti > AustroDiesel novi zastupnik za Massey Ferguson u RH !

AustroDiesel novi zastupnik za Massey Ferguson u RH !

AustroDiesel novi zastupnik za Massey Ferguson u RH !Austrijska tvrtka Austro diesel GmbH generalni je zastupnik za brand Massey Ferguson za područje Austrije,Češke,Slovačke,Mađarske,Hrvatske,Srbije,Slovenije,Bosne i Hercegovine,Makedonije i Crne gore. 

Austro Diesel po vlasničkoj strukturi sastoji se od MF distributera,poljoprivrednika, investitora,  ali i zaposlenika , većinski udio ima ing.Johann  Gram koji je ujedno i predsjednik uprave  Austro Diesel-a 

Stručni tim tvrtke sastoji se od 50 zaposlenih.Osim dugogodišnjeg iskustva u prodaji Massey Ferguson strojeva, Austro Diesel odlikuje vrhunski distribucijski centar u Schwechat/Austrija gdje je i skladište rezervnih dijelova .

MF tim je sposoban u svakom trenutku isporučiti 95% svih narudžbi u roku od 24 sata do lokalnog distributera što daje veliku prednost u prodaji strojeva nad konkurencijom.


 


Regionalni Direktor Austro Diesela zadužen za Hrvatsku,Sloveniju,Srbiju,Bosnu i Hercegovinu,Makedoniju i Crnu goru je g.Nenad Stepanić koji je već prethodno upoznat sa MF brandom.

Pravo prodaje Massey Ferguson traktora i kombajna za Hrvatsku dobile su tvrtke PMT d.o.o. na čelu sa g.Franjom i Adamom Dominkovićem za središnju i istočnu Hrvatsku  i Grapak d.o.o. na čelu sa g.Boštjanom Grašićem za sjeverozapadni dio Hrvatske.

Za sve informacije i upite vezane za Massey Ferguson strojeve slobodno se obratite stručnom timu na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu od  06.-08.2013 na štandu Austro Diesela,vanjski dio paviljona 8 .

Nenad Stepanić

Area Sales Director Balkans / Regionalni Direktor prodaje za Balkan

Horvatova 3, 10410 Velika Gorica

Tel: +385/(0)1 56 20 791

Fax: +385/(0)1 56 25 891

Mob:+385/(0)99 22 98 415

E-Mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at