Novosti > CLAAS AXION 900

CLAAS AXION 900

CLAAS AXION 900AXION 900 - Nova dimenzija traktora


2012 godina je predviđena da se Claas obitelji traktora pridruži potpuno nova snažna serija traktora stoga Vam sa velikim uzbuđenjem predstavljamo seriju AXION 900,novu seriju snažnih traktora.


Prvi  Axion  tvornički je  proizveden početkom 2010. Od tog vremena, novi Claas Axion je potpuno usavršen i prilagođen prema zahtjevima krajnjih korisnika.
Dizajn i inovativna tehnologija su sinonim traktora CLAAS  koji je danas uklopljen u seriju Axion 900 čime je raspon CLAAS traktora sada u potpunosti kompletan.

CPS (CLAAS POWER SYSTEMS)

Axion 900 utjelovljuje potpuno novi dizajnerski koncept, koji obuhvaća niz inovativnih tehnoloških napredaka. Po prvi  puta značajka ovih traktora su 24 ventila i 8,7 litarski motor. Ovaj motor je prilagođen da zadovolji zahtjeve u skladu s najnovijom i  vrlo zahtjevnom  kontrolom emisije ispušnih plinova(Tier 4i). Osim toga Axion  900 će prvi imati integriranu SCR tehnologiju (selektivna katalitička redukcija).

Novi Axion 900 ima novu  verziju CMATIC prijenosa (stalno promjenjivi prijenos),te  ZF Eccom  mjenjač  koji ima veliki potencijal za smanjenje potrošnje goriva .

Stražnje gume će biti dostupne do promjera od 2,15 metara kako bi se omogućilo da se 400Ks prenosi na tlo učinkovito. Prednje gume imaju promjer do 1,7 metara. Kako bi se dodatno poboljšala vuča i učinkovitost ,Axion 900 također ima međuosovinski razmak 3,15 metara i masu ravnomjerno raspoređenu.

KABINA I  ERGONOMIJA

Kada je u pitanju poljoprivredna tehnologija sadašnji trend za veće strojeve je da pokrivaju više različitih područja djelovanja,što ujedno postavlja sve veće zahtjeve ispred korisnika i stroja,rezultat  toga je maksimalna udobnost i ergonomija kabine kao prioritet. U Axion 900 ugrađeni su potpuno novi stupovi kabine, razvijeni u bliskoj suradnji s poljoprivrednicima diljem Europe, kako bi se udobnost i funkcionalnost digla na višu razinu.
Nove značajke uključuju optimalnu i svestraniju vidljivost postignutu korištenjem velikih staklenih površina te pozicioniranje sjedala i poboljšani ovjes.KONTROLA NA DOHVAT RUKE

Nove CMOTION kontrole, kao što je već vidljivo na XERION –u 5000/4500, posebno su razvijene za jednostavniju uporabu.Inovativni tri prsta dizajn omogućuje intuitivan nadzor nekoliko operacijskih funkcija bez potrebe da prilagodite svoje držanje. CEBIS terminal je integriran u novi naslon za ruke. Izravan pristup svim ključnim funkcijama je zajamčen.