Novosti > Deutz Fahr nova serija 6-7

Deutz Fahr nova serija 6-7

Deutz Fahr nova serija 6-7


Krajem Kolovoza bili smo u  Berlinu na predstavljanju novih modela traktora Dutz Fahr Agrotron serije 6 i 7. Dizajn nove šasije i kabine serije 7 bio je dodjeljen VW Grupi u vlasništvu tvrtke "Italdesign Giugiaro" poznate talijanske dizajnerske kuće .


Dizajn traktora serije 7 prati prepoznatljiv izgled sa izmjenjenom novom prednjom maskom,farovima te kabinom.

Nova serija 6 obuhvaća 6 modela od 150Ks do 190Ks  uključujući dva nova 4-cilindarska modela.

Pokretani novim Deutz-ovim motorima u skladu sa III B standardima sa Sense shift mjenjačem novi Agrotron je dizjaniran za maksimalnu udobnost i optimalnu učinkovitost a posebice ih odlikuje novi sustav uštede goriva“Power Efficiency“.

Uz elektronično upravljanje gorivo se ubrizgava putem DCR sustava koji radi na 1600 bara a na ispuh je ugrađen  SCR katalizator koji se nadograđuje na uobičajeni ispušni sustav.

Upravljačka jedinica opremljena je Powershift sustavom sa 40 brzina i novim varijabilnim mjenjačem ,a u 4-cilindarskim modelima od 149 i 166 KS ugrađen je sustav koji zajedno sa mjenjačem omogućava vozaču prebacivanje brzina bez trzaja čime je mijenjanje brzina uglađenije a vožnja ugodnija.

Serija 7 TTV kreirana je kako bi zadovoljila i najzahtjevnije radne zadatke na velikim farmama a mogu dostizati brzinu i do 60 km/h..Kao i na seriji 6 dosta brige se vodilo na potrošnju goriva koja je smanjena novim tipom motora.


Pogledajte galeriju slika:

Galerija slika