Novosti > EIMA International Bologna 2018

EIMA International Bologna 2018

EIMA International Bologna 2018


EIMA International Bologna 2018-tradicija i iskustvo

EIMA International je međunarodna izložba strojeva za poljoprivredu i vrtlarstvo sa tradicijom od  1969. talijanske federacije proizvođača poljoprivrednih strojeva, u organizaciji FederUnacoma Srl u suradnji s BolognaFiereom.

 

Format pregleda osigurava četrnaest sektora robe u koje se pridružuju specijaliziranim paviljonima EIMA Components, EIMA Green, EIMA Energy i EIMA MiA, za izravno sudjelovanje proizvodnih industrija iz cijelog svijeta koje predstavljaju avangardne tehnologije u sektoru na globalnoj razini.

 

Organizacija eksponata robe pruža ogromnu pozornicu  rezerviranu za profesionalne poslovne posjetitelje za prva dva dana pregleda - za širu javnost entuzijasta koji se mogu odmah usredotočiti na svoje sektore interesa za bolju organizaciju njihovih posjeta EIMA je doista najbolje mjesto za svu publiku iz poljoprivrednog sektora.

 

EIMA se održava na prostor ima Bolonjskog sajma na izložbenom prostoru od 375.000 m. Svako izdanje broji oko 1.900 tvrtki iz četrdeset zemalja s više od 50.000 modela strojeva i opreme za sve vrste poljoprivrednih operacija ili zelenog rada za svaki model poduzeća.


sve informacije i prijavu za EIMA poljoprivredni sajam možete dobiti na ovom linku:
EIMA info