Novosti > Goldoni Energy višenamjenski traktor!

Goldoni Energy višenamjenski traktor!

Goldoni Energy višenamjenski traktor!


Goldoni Energy  je serija jakih profesionalnih traktora sa odličnim rasporedom mase  koju odlikuje stabilnost i uravnoteženost na strminama.

 S odličnim prijenosom snage na teren izbjegava se  nepotrebno sabijanje zemlje i oštećenje terena.
U najužoj verziji sa 129 cm širine, možemo obrađivati uske intenzivne vinograde, a možemo ga raširiti do 185 cm za postizanje bolje stabilnosti na brdovitom terenu. Traktor može biti, u zavisnosti od radova koje ćemo obavljati, nizak (22 cm) ili visok (33 cm).


Na seriju Energy možemo ugraditi svu potrebnu opremu za profesionalni rad, kao na primjer modernu klimatiziranu kabinu, prednji kardanski izlaz, prednje hidrauličke podizne ruke, do 12 hidrauličkih priključaka, dodatne utege ...


Za pogon traktora zadužen je snažni turbo diesel četverocilindarski motor snage 75 KS, proizvođača VM (ugrađen u Energy 80) ili nešto manji turbo dizel trocilindarski motor snage 68 KS, proizvođača VM (ugrađen u Energy 60). Mjenjač je sinhroniziran sa 40 stupnjeva prijenosa, gdje sa jednostavnim preklapanjem ručice biramo između djelovanja u inverzorskom načinu 8 + 8 ili u reducirnom načinu (polustupnji) 16 + 8. U osnovnoj je verziji Energy 80 na raspolaganju i sa mjenjačem sa 16 stupnjeva prijenosa (8 + 8 sa inverzorom).

Kočioni sustav sa više diskova u uljnoj kupki na zadnjoj osovini učinkovit je i u najzahtjevnijim uvjetima rada. Kod mjenjača sa 40 stupnjeva prijenosa i putnom brzinom 40 km/h, kočenje na sva četiri kotača je automatsko, pritiskom na kočnicu preko sustava IST. Za bolju vodljivost traktora kod okretanja se preporučuje opcija automatske blokade prednjeg diferencijala NO SPIN.

Hidraulički sustav sastavljen je od crpke sa protokom 38 l/min, s mogućnošću do tri para zadnjih hidrauličkih distributera i brzim priključenjima „push-pull“. Podizna sila zadnjeg hidrauličkog dizala je 2300 kg. Zadnji kardan ima 540/750 okr/min i sinhroniziran je s mjenjačem.

Preporucujemo ga svim profesionalnim poljo-proizvodjacima, kao i onima koji žele da za razumnu cijenu imaju odličan traktor za zaista široku primjenu.


VIŠE INFORMACIJA O GOLDONI STROJEVIMA NA:


Machina tractoria d.o.o.

Plovanija, Portoroška 7
52460 Buje

Tel:+385 52 777 241

Fax:+385 52 721 340

E-mail:traktori@traktori.hr

Galerija slika