Novosti > GOLDONI lider u proizvodnji specijaliziranih traktora!

GOLDONI  lider u proizvodnji specijaliziranih traktora!

GOLDONI lider u proizvodnji specijaliziranih traktora!Goldoni je prvi proizvođač traktora  koji je industrijalizirao motokultivator na svjetskom nivou i smatra se  da je poslije 55 godina proizvodnje motokultivatora i 80 godina tradicije u mašinskoj obradi,postao neosporni lider tržišta na svjetskom nivou.

Proizvedeni  motokultivatori se izvoze u 80 država u količini od otprilike 13.000 jedinica godišnje.

U '60-im godinama je u Goldoniju nastao prvi specijalizirani voćarsko-vinogradarski traktor . Filozofija izrade specijaliziranih mašina za najzahtjevnije radove je ostala i danas u Goldonijevoj tvornici imperativ.

Tvornica sve dijelove transmisije (mjenjače, diferencijale, reduktore ...), kao i sve vitalne dijelove traktora izrađuje vlastitim proizvodnim kapacitetima.

Današnja proizvodnja traktora obuhvaća radne strojeve počevši od 22 KS do 100 KS.

Pored voćarsko-vinogradarske primjene, razvijene su verzije strojeva za održavanje zelenih površina (golf igrališta, stadiona, travnjaka, i ostalog), kao i za najzahtjevnije komunalne radove gradskih komunalnih službi.

Postoji vrlo čvrsta referentna lista komunalnih poduzeća koja koriste strojeve Goldoni.

Na traktorima su ugrađeni motori isključivo najpoznatijih i svjetski priznatih proizvođača:

       Lombardini do 40KS
    John Deere 72 i 100KS

    Daimler-Chysler VM od 50 do 95K

Traktori Goldoni su zbog kvalitete izrade cijenjeni kod korisnika koji od mašina traže svakodnevnu pouzdanost.

Prvobitna filozofija je ostala ista - na osnovu iskustva i povratnih informacija od korisnika - proizvoditi kvalitetne strojeve, koji u malim dimenzijama nude zbog svoje težine i konstrukcijskih osobina, najviši stupanj sigurnosti i stabilnosti u radu, sa odličnim manevarskim sposobnostima.

Danas se godišnje 1000 traktora koncipiranih u GOLDONI S.p.A. proizvede u zeleno-žutoj boji za JOHN DEERE.

Generalni zastupnik Goldonija za Hrvatsku je tvrtka MACHINA TRACTORIA d.o.o. iz Buja koja je potpisala partnerski ugovor sa tvrtkom GOLDONI S.p.A koja je na taj način na hrvatsko tržište ušla direktno sa svojim kapitalom te na taj način osim konkurentnih cijena i uvjeta kupovine  osigurala kompletnu ponudu iz širokog programa traktora te širok asortiman originalnih rez.djelova i opreme.  

Više informacija o Goldoni asortimanu na:

Machina Tractoria d.o.o.
Plovanija, Portoroška 7
52460 Buje

Tel.: +385 52 777 241
Mobitel: 091 523 01 09
Telefax: +385 52 721 340

E mail:
machina.tractoria@pu.t-com.hr