Novosti > Goldoni otvorio direktno predstavništvo u Hrvatskoj!

Goldoni otvorio direktno predstavništvo u Hrvatskoj!

Goldoni otvorio direktno predstavništvo u Hrvatskoj!


Poduzeće Machina tractoria d.o.o.iz Buja 21.02.2013. dogovorilo je direktnu suradnju sa poduzećem Goldoni S.p.A kao direktnim kapitalnim partnerom za Hrvatsku.

Tvornica traktora Goldoni prepoznala je potencijal hrvatskoga tržišta te ostale prednosti kao što su geografski položaj,tip poljoprivrednih kultura te dugogodišnju tradiciju prodaje Goldoni strojeva na našem tržištu.

Dana 22.02.2013. Goldoni centar službeno je započeo sa radnom nakon što ga je svečano otvorio predsjednik tvornice g.Leo Goldoni i Alfred Štefančić dosadašnji generalni zastupnik.

GOLDONI želi skratiti put u prodajnom lancu i time direktno »iz proizvodne trake« bez posrednika isporučiti traktore krajnim koristnicima.

Takva dva centra ima tvornica u Italiji – jednog u blizini Modene, a drugog u blizini Verone, koji su odlično primljeni sa strane kupaca.

Pored konkurentnih cijena i uvjeta kupovine je bitno to, da če kupci iz Hrvatske stalno imati na raspolagnju kompletnu ponudu iz širokog programa traktora, širok asortiman originalnih rez.djelova i opreme.  

U strategiji tvornice je, da če još u tekučoj godini u svakoj regiji Hrvatske organizirati  osposobljen ovlašteni servis, koji če več mnogobrojnim korisnicima Goldonijeve mehanizacije nuditi stručnu asistenciju i održavanje.

Ovim ulogom na naše tržište je Goldoni svakako napravio veliki korak prema vodečoj poziciji u specializiranim strojevima i prema jednom od prioritenih ciljeva  g.Goldonija – totalnom zadovoljstvu koristnka Goldonijevih proizvoda.

www.goldoni.hr

Galerija slika