Novosti > Goldoni Quasar 90

Goldoni Quasar 90

Goldoni Quasar 90

GOLDONI Quasar 90 je četvrta generacija tradicionalno poznatih 4x4 Quasar modela koji su već ranije testirani kao vrhunski strojevi sa izuzetnim sposobnostima.

Goldoni Quasar odlikuje omjer ravnoteže koji je idealno raspoređen na težišta u omjeru 50:50.

Naprijed i straga visoko-nisko težište vlastite težine omogućava  idiličan prijenos snage traktora i pozicija na radnoj površini.

Širok izbor stupnjeva prijenosa nudi sinhroniziran mjenjač sa 40 stupnjeva prijenosa, kod kojeg jednostavnim preklapanjem ručice biramo između rada u inverzorskom načinu 8 + 8 ili u reducirnom načinu (polustupnji) 16 + 8. Najveća putna brzina iznosi 40 km/h.
Kočioni sustav sa više diskova u uljnoj kupki na zadnjoj osovini učinkovit je i u najzahtjevnijim uvjetima rada. Kočenje je preko sustava IST automatski preko pogona na sva četiri kotača, a aktivira se pritiskom na kočnicu. Postoji i opcija hidrauličkog kočionog sustava s prednjim i zadnjim diskovima - verzija MAX. Bolju vodljivost traktora kod okretanja osigurava automatska blokada diferencijala NO SPIN, koja se ugrađuje serijski.
Hidraulički sustav sastavljen je od crpke sa protokom 43 l/min, s mogućnošću do tri para zadnjih hidrauličkih distributera i brzim priključenjima „push-pull“. Podizna sila zadnjeg hidrauličkog dizala je 2400 kg. Zadnji kardan ima 540/750 okr/min i sinhroniziran je s mjenjačem.

Osnovna namjena Quasar traktora je intenzivan rad u voćnjacima,vinogradima kao i u brdskim područjima u kojima posebno dolazi do izražaja stabilnost i vrhunske vozne karakteristike.

Nova jača generacija motora,poboljšan servo sustav sa integriranim ABS kočnicama dodatno povećava sigurnost te udobnost prilikom rada sa strojem.

Quasar 90 sa novim poboljšanjima svakako se pridružio samom vrhu klase specijaliziranih traktora.


Više informacija:

Machina Tractoria d.o.o.
Plovanija, Portoroška 7
52460 Buje

Tel.: +385 52 777 241
Mobitel: 091 523 01 09
Telefax: +385 52 721 340

E mail: machina.tractoria@pu.t-com.hr

Galerija slika