Novosti > Grimme - Klikni za više...

Grimme - Klikni za više...

Grimme - Klikni za više...


Među strojevima koje vuku traktori, a služe za potpuno branje krumpira razlikujemo kombajne s bunkerom i kombajne s pretovarnim transporterom.
Od kombajna s bunkerom na raspolaganju su 1-redni i 2-redni strojevikojima je kapacitet bunkera 7,5 tona.
Kombajni koji prebacuju krumpir u drugi bunker primjereni su za radni zahvat od 2, 3 ili 4 reda.


SE 75-20


     

Ovaj bočno vučen kombajn opremljen je bunkerom kapaciteta od dvije tone (po želji 2,3 t).
Zbog svoje niske i kompaktne konstrukcije posebno je prikladan za manje do srednje velike površine.
Njegova okretnost se povećava pomoću hidrauličnog osovinskog upravljanja koje se isporučuje po želji.SE 140


     


1-redni, vučeni uređaj za vađenje tip SE 140, visokih performansi i kvalitete vađenja. Seriju SE karakterizira spremnik od 4 t i brojne inovacije, npr. kompaktan dizajn koji omogućuje jednostavno okretanje s malim manevrom. Ergonomski oblikovan sortirni stol nudi dovoljno mjesta za 6 osoba.  Na raspolaganju je ulazni lijevak u rasponu od 75 – 85 cm što povećava kapacitet sortiranja do 13%. Pad produkta je sveden na minimum tako da se još više smanjilo oštećenje produkta, dno spremnika je također mekanije, a i pri pražnjenju se nježnije postupa. Traka s »prstima« je na hidraulični pogon kao i sortirač. Brzina kretanja u prometu 40 km/h.


SE -150-60


     

Ovaj stroj je širom svijeta najprodavaniji 2-redni kombajn s bunkerom, vučen bočno.
Razlog tome je što SE 150-60 očarava visokom učinkovitošću uz istovremeno pažljivo baratanje ubranim plodovima. Na raspolaganju su pored standardnog bunkera od šest tona, veliki bunker kapaciteta 7,5 tona te pretovarni bunker od 5,8 tona. Hidraulično osovinsko upravljanje i upravljanje putem preglednog digitalnog terminala spadaju pod serijsku opremu.


SAMOHODNE VADILICE ZA ŠEĆERNU REPU

MAXTRON 620

     

6-redni MAXTRON 620 je zahvaljujući jedinstvenom konceptu šasije s hodnim mehanizmom s gumenim remenjem i stražnjim dvostrukim skretnim kotačem najokretnija vadilica repe na svijetu, koja je ujedno i najpažljivija prema tlu. Zbog te izvrsne konstrukcije moguće je efikasno i pažljivo čišćenje repe po punoj širini bez suženja širine prihvata ubranih plodova. Bunker kapaciteta od 22 tone opremljen je visokoučinkovitom izlaznom trakom širine 1,8 m koja omogućuje punjenje bunkera do visine od 4 m.


REXOR 620

     

6-redni samohodni REXOR 620 opremljen je bunkerom od 22 tone. Koncept voznog mehanizma omogućuje gaženje cijele površine tla (hod tegljača ukoso, nazvano "pseći hod"). Kombinacija inteligentne pogonske tehnike, savršeno usklađenog sistema hidraulike i hlađenja, samohodna vožnja kao i usavršeno motorno upravljanje čini REXOR 620 najštedljivijom samohodnom vadilicom repe u svojoj klasi.


Za više informacija o proizvodu kontaktirajte:

Grapak d.o.o.

Varazdinska 31, 42209 Sracinec

 email:prodaja@grapak.com

Tel.042/209 236

Mob.099/6988 290

ili e-mail traktori@traktori.hr