Novosti > Kupujte Claas originalne dijelove!

Kupujte Claas originalne dijelove!

Kupujte Claas originalne dijelove!NABAVLJAJTE ORIGINALNE REZERVNE DIJELOVE SAMO KOD OVLAŠTENIH ZASTUPNIKA UZ JAMSTVO I TEHNIČKU PODRŠKU TVRTKE CLAAS !


  • Filteri,
  • Remenje
  • Noževi
  • Lanci
  • Prsti
  • Ležajevi
  • Ostali rezervni dijelovi i potrošni materijal za sve strojeve marke ClaasEKO TERRA d.o.o. 
 Puščine - Čakovečka 54
 Tel:040/821-868
 Fax:040/821-693
 Mob:095/94 00 426
 d.novak@eko-terra.hr

Eko-Terra d.o.o. – generalni zastupnik Claas-a za tržište središnje i sjeverozapadne Hrvatske


Poduzeće Eko-Terra d.o.o. egzistira od 2004. godine na našem tržištu kao distributer poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova, te ujedno i kao pružatelj usluga servisa.  
Radi se o tvrtci koja ustraje na stvaranju percepcije u očima klijenata kao profesionalnog i pouzdanog partnera koji sa svom svojom logističkom potporom u svakom trenutku stoji na raspolaganju.
Takva politika tvrtke osobito je cijenjena u vrijeme sezone kada je podrška vrlo važna kako bi se osiguralo nesmetano i učinkovito odvijanje radova, te kako bi vrhunska kvaliteta i produktivnost naših proizvoda došli do izražaja.
U svakom slučaju, kod predstavljanja tvrtke Eko-Terra, ne možemo a da odmah u startu ne napomenemo da tvrtka od 2006. godine uspješno posluje s tvrtkom„Claas“,  renomiranim proizvođačem poljoprivredne mehanizacije iz Njemačke.
Obostrano zadovoljstvo suradnjom nedavno je okrunjeno potpisom ugovora o generalnom zastupstvu svih „Claas-ovih“  proizvoda za tržište središnje i sjeverozapadne Hrvatske.
Potpisan ugovor jamac je svim trenutnim i potencijalnim korisnicima da će nabavkom naše mehanizacije u korištenju imati proizvod vrhunske kvalitete te također na raspolaganju vrhunsku uslugu, propisanu „Claas-ovim“ standardom.
Niz rigoroznih zahtjeva od kojih nema odstupanja dio su standarda koje svaki distributer potpisom ugovora obvezuje provoditi.
Između ostalog, spomenuti standardi definiraju vrstu i količinu rezervnih dijelova koje je u svakom trenutku potrebno imati raspoložive na skladištu, kombi vozila za izlazak na servis i popravak sa, do najsitnijeg detalja, definiranim alatima koje serviser mora imati na raspolaganju, djelatnike koji kontinuirano kroz pohađanje seminara i radionica usavršavaju svoje vještine te nadopunjuju znanja, i tako dalje.
Sve navedeno provodi se u cilju kako bismo zadovoljstvo nad ukazanim povjerenjem uz podršku „Claas-a“, zadržali na najvišoj mogućoj razini.
Gospodin Dario Novak, čovjek sa desetljetnim iskustvom u branši, direktor je i idejni začetnik tvrtke.
Eko-Terra momentalno zapošljava devet djelatnika od kojih je svaki visoko specijaliziran u sferi djelatnosti koju obavlja.
Također, uz Claas-ove proizvode u prodajnom programu možete još naći i proizvode sljedećih renomiranih tvrtki: Horsch (Njemačka), Lemken (Njemačka), Capello (Italija) i Strautmann (Njemačka).

Potražite nas u našoj poslovnici u Pušćinama na adresi Sajmište 35 (glavna cesta na putu iz Varaždina prema Čakovcu) gdje se ujedno nalazi i servisni centar.