Novosti > MaterMacc Sijačice na Gudovcu !

MaterMacc Sijačice na Gudovcu !

MaterMacc Sijačice na Gudovcu !

   

Svestranost i fleksibilnost u radu jake su točke MS 8230 vakuumski preciznih sijačica konstruiranih i proizvedenih od strane proizvođača MaterMacc, koja se nalazi u regiji Friuli Venezia Giulia.

Teleskopski i sklopivi okvir i ‘’Easy Set’’ sustav podešavanja razmaka sjetvenih jedinica jedan je od nagrađenih MaterMacc patenata. ‘’Easy Set’’ sustav omogućuje jednostavno podešavanje razmaka sijaćih komponenata u zavisnosti od usjeva koji se želi zasijati. Ove operacije se izvode lako i brzo. Operater treba samo postaviti jednu od izmjenjivih distanci na okviru i hidraulično podesiti sjetvenu jedinicu. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, MS 8230 može ne samo biti prilagođena za sjetvu u raznim uvjetima, već se i na taj način može smanjiti transportna širina, 2,54 metara za 6-redni modela. Još jedna ključna značajka modela 8230 je njezina fleksibilnost u sjetvi na minimalnopripremljenom tlu i održavanju dubine sjetve zadane od strane operatera.


 Ovaj tzv. američki tip ulaganja sjemena sastoji se od dvostrukog diska promjera 390 mm, koji omogućuje sjetvu tamo gdje na površini ima biljnih ostataka.

Dubinom sjetve se rukuje sa po dva kotača postavljenih bočno do točke gdje pada sjeme.

Vertikalni pokret kotača osigurava ujednačenu dubinu koja se može podešavati pomoću tri neovisne ručke koje se nalaze na stražnjoj strani sjetvene jedinice.

Ovaj sustav omogućuje operateru da može podesiti pritisak na sjeme, kut kotača i udaljenost između oblikovanih kotača.


Pneumatski sustav ‘’Magicsem’’ distribucije sjemena, kao jedan od međunarodnih MaterMacc patenata, jamči pravilnost i ujednačenost distribucije sjemena i ograničava lom. Nepostojanje trenja između zaptivača i diska znači da je okretanje optimizirano i trošenje vanjske strane zaptivača svedeno na minimum.Model MS 8230 također može biti opremljen sa sustavom za distribuciju gnojiva sa spremnikom Variovolumex za umjetno gnojivo kapaciteta 170/215 litara, fleksibilnom osovinom, otvaračima u obliku rala ili dvostrukog diska i sa jedinicom Microvolumex za distribuciju mikrogranulata a kapacitetom od 12, 25 ili 27 litara.
MS 8230 se proizvodi u verzijama 6, 7, 8, 9, 10, 11 i 12 redova, a kasnije se može prebaciti iz 12 u 8 redova. Širina sijačica u transportu je u rasponu od 2,54 metara za 6 rednu verziji do 3,2 metara za 12 redni modela, po pitanju zahtjeva za snagom traktora počinje sa najmanje od 80 KS i ide do maksimalnih 90 do 100 KS.Više informacija o sijačicama MaterMacc možete saznati na:

TRISA d.o.o.
Prodajni prostor i skladište
Mavra Schlengera 1a, Turčin
tel: 042/500-401
mobitel: 091/225-5116
e-mail: info@trisa.hr

Galerija slika