Novosti > NOVOSTI NA PORTALU!

NOVOSTI NA PORTALU!

NOVOSTI NA PORTALU!


Poštovani posjetitelji od danas na našem portalu možete naručiti reparaturne setove za Vaše poljoprivredne strojeve te filtere svih vrsta.


U ponudi imamo reparaturne setove proizvođača Victor Reinz,filtere proizvođača Filtron te karike, ležajeve,cilindre i klipove proizvođača Mahle.Osim poljoprivrednog asortimana u ponudi se nalazi i asortiman za osobna vozila kao i motorna ulja po povoljnim cijenama.
Brandovi sa kojima su dijelovi kompatibilni su Massey Ferguson,John Deere,Zetor,Belarus,Štore,IMZ,Claas,New Holland,Cummins motori,Deutz Fahr,Huerlimann,Lindner,Lamborghini,Same,Antonio Carraro ovisno o komponenti  koja Vam je potrebna.

Pošalite nam upit na mail ili nazovite kako bi dobili više potrebnih informacija.

POVOLJNE CIJENE / BRZA DOSTAVA / PROVJERENA KVALITETA


Kontakt telefon: 097 7843 222
E mail: dijelovi@traktori.hr ,goran@traktori.hr


Proizvođač brtvila Viktor Reinz, njemačka tvrtka, smještena u Neu-Ulm -u nastala je početkom 1900-te danas slovi kao najveći proizvođač brtvila na svijetu, doslovno proizvodi brtvila za sve proizvođače koji proizvode motore širom svijeta.

Tvrtka posjeduje tvornice u nekoliko država, ima 7 test pogona za ispitivanja i preko 1260 zaposlenih. Naravno, Victor Reinz ne samo da proizvodi brtvila motora, nego se usavršio na samom sistemu brtvljenja motora, tako da u svom asortimanu nude brtvila svih vrsta i namjena. Uz brtvila nude i popratnu seriju proizvoda od kojih su tu razne mase i materijali za brtvljenje, te razne sprejeve i tekućine koji olakšavaju skidanje starih brtvi, itd. Danas, ime Victor Reinz simbolizira kvalitetu i postojanost.

PRODAJNI ASORTIMAN:

Brtvila kartera, brtvila usisne i ispušne grane, brtvila kompresora, garniture donjeg dijela motora, brtvila glave motora, brtvila poklopca ventila, garniture motora, brtvila glave motora, garniture glave motora, garniture vijaka, simerinzi motora, brtvene mase

 

Od osnivanja 1982. godine specijalizirali su se u proizvodnji visokokvalitetnih filtera za autoindustriju, strojeve i motorne uređaje, tešku opremu i specijalističke aparate. Dinamični razvoj tvrtke doveo ih je na svjetska tržišta gdje su danas prisutni njihovi proizvodi. Izvoze više od polovice proizvodnje, između ostalog u Njemačku, Veliku Britaniju, Francusku, Irsku, Norvešku, Švedsku, Finsku, Švicarsku, Rusiju, Grčku, Italiju, Portugal, Španjolsku, Bugarsku, Češku, Ukrajinu, Mađarsku, u Ameriku i u Afriku. Članica su međunarodnog koncerna za automobilsku industriju pod imenom Affinia Group, lidera u projektiranju, proizvodnji, distribuciji i marketingu na globalnom tržištu rezervnih dijelova i heavy-duty.
Stalno investiranje u automatizirane proizvodne procese, nova tehnološka rješenja, učinkovite i moderne proizvodne linije i neprekidno usavršavanje načina rada osigurava visoku kakvoću i ponovljivost filtera koje proizvode. Njihova trgovačka ponuda sadrži više od 2300 tipova filtera u kvaliteti originala. Dobavljači su filtera za firme kao što su: Volkswagen, General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz, Saab, Lotus, Harley&Davidson, Suzuki, Aston Martin,Claas ,Deutz Fahr group,Massey Ferguson,John Deere,Zetor,Belarus.
Filteri marke FILTRON koji su namijenjeni za tržište rezervnih dijelova proizvode se po identičnim standardima kao oni koji se dostavljaju proizvođačima automobila. Imaju najmoderniji laboratorij u Europi, u kojem ispituju zračne, uljne filtere i filtere goriva, te sukladno međunarodnim standardima provode detaljne kontrole sirovina i proizvodnih detalja, a isto tako i gotovih proizvoda. Imaju pogon mjeriteljstva za potrebe tekuće proizvodnje i skladišta alata. Surađuju sa matičnom tvrtkom WIX Filtration Corp., najvećim proizvođačem filtera na američkom kontinentu, sa sjedištem u SAD. 2007 godine otvorili su proizvodni pogon u Ukrajini, a 2010 godine skladišta i trgovačku poslovnicu u Rusiji.

PRODAJNI ASORTIMAN:

Filteri ulja,filteri goriva,filteri kabine,filteri zraka