Novosti > Posjet Kverneland tvornici !

Posjet Kverneland tvornici !

Posjet Kverneland tvornici !Grupa Kverneland Soest GmbH je glavni centar za razvoj sjetvene tehnologije u Kverneland Group . Više od 280 zaposlenih u razvoju i proizvodnji razvijaju sveobuhvatan portfelj proizvoda koji se proizvode pod brendovima Kverneland i Vicon na površini od 75.000 metara kvadratnih .
 Zajedno sa tri članice KVERNELAND grupe ( Kverneland Group Deutschland , Kverneland Holdinga ( DE ) GmbH , Kverneland Group International GmbH ) Kverneland Grupa zapošljava više od 400 ljudi u Soest-u te je jedan od vodećih poslodavaca u Soest - Hellweg regiji .

Povijest Soest tvornice :

Grupa Kverneland Soest GmbH osnovana je 1948  pod nazivom " Heinrich Weiste GmbH & Co " , kasnije " Accord Landmaschinen GmbH " u Sieningsen-u , malom selu  u blizini Soest-a 

Učiniti rad na zemlji što jednostavnijim i lakšim bio je glavni cilj Heinricha Weiste ,sina  lokalnog farmera koji je razvio prvi „Transplanter“.
Brand name " Accord " odnosilo se na proizvodnu metodu u djelu sastavljanja strojeva , ali i na akustički signal na transplanteru koji  određuje ritam sadnje .
Do kraja pedesetih godina sa 50 djelatnika  tvornica u  Sieningsen-u postaje premala zbog svojeg kapaciteta proizvodnje ,stoga Heinrich Weiste donosi odluku o kupnji nekretnine u novorazvijenom industrijskih dijelu Soest -a ,na mjestu površine 12000 m2 gdje se tvornica nalazi i danas .

 Prva proizvodna hala u Soest-u sagrađena je 1963 –gdje je nova inovacijska era započela je sa 80 zaposlenih .

U sljedećim godinama tvornica je proširivana kontinuirano do postizanja ukupne veličine od 75.000 kvadratnih metara u 2012 .
Od travnja 2012 Kverneland Group je dio japanske korporacije Kubota .

 

Sve informacije vezane za prodaju KVERNELAND strojeva možete dobiti na  na tel:
I
INTEREXPORT d.o.o.

 DAMIR NOVOSEL  091/302 40 40
 IVICA BUČANOVIĆ 091/302 40 50

Kako je bilo na Demo prezentaciji Kverneland strojeva u Njemačkoj pogledajte u galeriji:

Galerija slika