Novosti > Posjetite 20. sajam Agro Zemlja 2014

Posjetite 20. sajam Agro Zemlja 2014

Posjetite 20. sajam Agro Zemlja 2014

Posjetite 20. sajam Agro Zemlja 2014

 

Poljoprivredni sajam sa srcem - Agro Zemlja 2014, idealno je mjesto za promociju najrazličitijih poljoprivrednih proizvoda. Sudjelujte!

 

Ovogodišnje jubilarno, dvadeseto po redu, izdanje međunarodnog izložbeno-prodajnog sajma poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije Agro Zemlja 2014 rezervirano je za 24. do 26. listopada 2014. godine. Događaj se, već tradicionalno, svake godine održava na istom mjestu i u dobrom društvu, u Bizovačkim toplicama.

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijska komora Osijek. Iz ovogodišnjeg programa Agro Zemlje izdvajamo:

  • Prodajna izložba agro-tehnike s prezentacijama - poljoprivredna mehanizacija i oprema
  • 3. Festival kukuruza
  • Ponuda sjemenske robe
  • Oprema za svinjogojstvo, stočarstvo, peradarstvo
  • Program namijenjen voćarima u suradnji s HVZ
  • Ponuda strojeva komunalnog programa s prezentacijama
  • Ponuda mesnih industrija i degustacija proizvoda
  • Predstavljanje te ponuda proizvoda i usluga braniteljskih zadruga
  • Nastup OPG-ova i proizvodnih obrta sa prezentacijama i prigodnom prodajom
  • predstavljanje osobnih i terenskih vozila s premijerama

 

Između ostalog, bit će predstavljen program "Voda – Izvor života" - pitka voda, navodnjavanje, sustavi za pročišćavanje, nove tehnologije – obnovljivi izvori energije, kao i bogata ponuda sjemenske robe, presadnica i sadnog materijala, ambalaže i opreme za preradu voća i povrća, proizvoda za zaštitu bilja, mineralnih gnojiva, cvijeća i sadnica, kao i razne ponude obrtnika iz svih područja RH. Isto tako, sajam će uključiti predstavljanje najznačajnijih hrvatskih mlinova, proizvođača vode i bezalkoholnih pića uz prigodne degustacije, kao i program za šumarstvo. Za Vaše najmlađe, održat će se i 15. dječja likovna radionica.

Brojni stručni skupovi, promotivni programi, kušaonice te 15. međužupanijsko predstavljanje općina sa specifičnim ponudama poljoprivrednih proizvodnji, prehrambenih proizvoda te obrtništva i malog poduzetništva, kao i prikaza kulturnog bogatstva stanovništva, dio su ponude ovogodišnje Agro Zemlje.

Svi zainteresirani izlagači trebaju ispuniti prijavnicu kako bi na vrijeme zauzeli svoje mjesto na nadolazećem sajmu Agro Zemlja 2014. Prijavnicu možete pronaći na dnu članka, u PDF obliku.

Za posjetitelje sajam Agro Zemlja otvoren je 24.-26. listopada od 9 do 18 sati.

 

Organizator 20. sajma Agro Zemlja:

 

KATAVA d.o.o.

Šet. k. F. Šepera 1d

31000 Osijek

 

t/f: +385 31 209000

e: katava@katava.hr

    agrozemlja@agrozemlja.com

www.agrozemlja.com

 

Galerija slika