Novosti > Predstavljamo Landini Powerfarm!

Predstavljamo Landini Powerfarm!

Predstavljamo Landini Powerfarm!


LANDINI POWERFARM

2004 godine Landini je uveo novi, snažan i svestran traktor, koja osigurava visoku razinu udobnosti na poslu te je pouzdan, jednostavan za upravljanje i jednostavan za održavanje. U Landini traktore su ugrađeni Powerfarm Perkins motori  1104D koji zadovoljavaju Euro III direktivu. Razvijaju dovoljno snage sa niskom potrošnjom goriva i dugim intervalima.Roman 4 - cilindrični Perkins motori sa snagom u rasponu od 74 KS do 102 KS imaju izvanredan okretni moment. Svi traktori su opremljeni sa 4-brzine prijenosa (SpeedFour), omogućavajući najveću brzinu od 40 km / h.Za sigurnost između ostaloga brine se integralni sustav kočenja (IBS) na sva 4 kotača s diskovima u uljnoj kupki. Da bi se osigurala udobnost vozača opcionalno nudi se klima i sjedište sa amortizacijom.Kabina nudi izvanrednu vidljivost u svim smjerovima . Traktore Powerfarm odlikuju jednostavnost korištenja i održavanja ,visoka razina udobnosti i suvremenog dizajna .


O ZASTUPNIKU:

Lateran d.o.o. je privatna tvrtka, osnovana 1992. godine, sa sjedištem u Vinkovcima, na adresi Zalužje 42. Od samih početaka jedna od osnovnih djelatnosti je uvoz, distribucija i servis poljoprivredne mehanizacije.

Lateran d.o.o. je oduvijek težio suradnji direktno sa proizvođačima, čime sve svoje kupce stavlja u osobito povoljan položaj, jer kroz suradnju sa Lateranom, surađuju direktno s proizvođačem, što im omogućuje brojne pogodnosti, od brze isporuke i najpovoljnijih uvjeta kupovine strojeva i originalnih rezervnih dijelova, kvalitetnog i stručno osposobljenog servisa, koji je upravo i obučen od strane samog proizvođača.

 U ovom trenutku Lateran d.o.o. zastupa na hrvatskom tržištu renomirane proizvođače poljoprivredne mehanizacije, kao što su Vogel&Noot Austrija, Welger Njemačka, Amazone Njemačka, Fliegl Njemačka, Lely Nizozemska, Faucheux Francuska, FerroFlex Mađarska, Sipma Poljska, Quivogne Francuska, zatim nekoliko slovenskih proizvođača, od kojih izdvajamo SIP Šempeter, Tehnostroj-Farmtech Ljutomer, Creina Kranj, Agromehanika Kranj i INO Brežice. Osim stranih, Lateran d.o.o. zastupa na hrvatskom tržištu domaće proizvođače OLT Osijek i Gramip Dubrava. Pored poljoprivredne mehanizacije, Lateran d.o.o. u svojoj ponudi ima široku paletu dodatnog programa za poljoprivredu, kao što su strojevi za visokotlačno čišćenje Kärcher Njemačka, kardani Cerjak, visoko kvalitetne mreže, veziva i folije za baliranje, sve vrste rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve, ulja i maziva, te nešto za najmlađe, modele - makete poljoprivrednih strojeva SIKU Njemačka .

Lateran d.o.o.
Zalužje 42
32100 Vinkovci
Hrvatska

Prodaja poljoprivredne mehanizacije i rezervnih dijelova

telefon:

++ 385 (0)32 / 352 -066
352 - 065
352 - 064

telefax:

++ 385 (0)32 / 339 -141

mobitel:

++ 385 (0)91 / 1153333

 Dežurni telefon servisne službe

telefon

++ 385 (0)91 / 352 -9066