Novosti > Prikolice Brantner !

Prikolice Brantner !

Prikolice Brantner !

Poduzeće Grapak iz Varaždina postalo je ekskluzivni zastupnik za Brantner program prikolica za Hrvatsku.Poduzeće Grapak d.o.o. nedavno je postalo zastupnik Bratner prikolica, proizvođača koji se nalazi u samom vrhu proizvodnje poljoprivrednih prikolica na području Zapadne Europe.

Zahtjevi koji se tiču transporta u modernoj poljoprivredi u stalnom su porastu i sukladno tome zahtijevaju efikasna rješenja. Najbolje moguće korištenje maksimalne dopuštene ukupne težine na javnim cestama zajamčeno je upravo korištenjem vučnih prikolica. Ključne su stabilna vuča i vozne karakteristike, optimalno korištenje kapaciteta utovara i visoka dopuštena brzina. Brantner zadovoljava sve ove kriterije pružajući Vam na izbor široku paletu proizvoda ukupne težine od 8 do 24 tone.

Fleksibilnost i raznolikost Brantnerov su zaštitni zrak. Zbog uske suradnje s kupcima i iskustva stjecanog desetljećima, Brantner ima ogroman "know-how", odnosno znanje i iskustvo koje se konstantno proširuje kontinuiranim daljnjim razvojem. Rezultat toga je Bratnerova raznolika paleta proizvoda koja kupcima pruža priliku da vozila prilagode svojim posebnim potrebama i raznim zahtjevima, te tako kupe optimalan proizvod za svoju postojeću infrastrukturu.

Kao neke od uvjerljivih prednosti Brantner prikolica izdvojit ćemo šasiju od dvostrukog C profila koji pruža izvrsnu stabilnost kod bočnih opterećenja, jedinstveni ACC premaz za zaštitu od korozije, sustav ovjesa s lisnatim i paraboličnim oprugama koji između ostalog jamči odlične vozne karakteristike, te rudo u obliku slova Y koje omogućuje okretanje čak i na najskučenijim prostorima.

GRAPAK d.o.o.
Varaždinska ulica 2, odvojak III
Jalkovec
42000 Varaždin


Tel: +385 42 209 236
Fax: +385 42 209 237

traktori@traktori.hr

www.grapak.com


Pogledajte galeriju slika:

Galerija slika