Novosti > sdf grupa-Novosti!

sdf grupa-Novosti!

sdf grupa-Novosti!

Casey Stoner vozi DEUTZ-FAHR traktor


Australski vozač motocikla, dosadašnji dvostruki pobjednik na MotoGP Championshipu, će postati zašitno lice DEUTZ-FAHR traktora za slijedeće dvije godine


Treviglio (BG), 1. Veljače 2012. SAME DEUTZ-FAHR GROUP (SDF), jedan od globalnih lidera u proizvodnji traktora, dizelskih motora i poljoprivredne mehanizacije brendirane kao DEUTZFAHR,nedavno je potpisao sponzorski ugovor sa Casey Stonerom, Australskim vozačem koji je 2007 osvojio Svjetsko MotoGP prvenstvo vozeći Ducatijev motor te ponovio isti uspjeh 2011 na HRC Honda motoru.

Motori i poljoprivreda su oduvjek bili velika strast ovog mladog prvaka, koji , u svoje slobodno vrijeme voli raditi kao “farmer” na svom obiteljskom imanju u Australiji na 3000 hektara gdje uzgajaju stoku. Usprkos mnogim obvezama, Casey Stoner se barem mjesec dana u godini provodi opuštajući i zabavljajući na seoskom imanju.

Beskompromisan u pogledu performansi i visoke tehnologije, kako u privatnom tako i u profesionalnom životu, Casey Stoner je odabrao DEUTZ-FAHR Agrotron TTV 610 model 165 CV sa CVT transmisijom, učinkovit, svestran i pouzdan traktor koji osigurava najbolje performanse u svim mogućim okolnostima.

Na temelju sporazuma potpisanog s tvrtkom sa sjedištem u Trevigliu, Casey Stoner je prihvatio postati zaštitno lice za Deutz-Fahr traktore, dakle, njegova slika će biti dostupna na svim marketinškim materijalima i reklamnim kampanjama koju je pokrenula SDF grupacija u sljedeće dvije godine, a njegovo ime će se usko povezati sa jednim od najuspješnijih brandova u području poljoprivrednih strojeva.

“DEUTZ-FAHR brand je poznat u cijelom svijetu po vrhunskoj tehnologiji i izvrsnim performansama; i sada smo posebno ponosni jer imamo priliku promovirati naše proizvode udruženi sa dvostrukim pobjednikom MotoGP World Championshipa, Casey Stonerom, koji je takoñer veliki ljubitelj traktora. Želimo Caseyu i drugu sezonu punu uspjeha i pobjeda”, rekao je Lodovico Bussolati, glavni izvršni direktor SAME DEUTZ-FAHRA.

“Naša farma je već generacijama u našoj obitelji. Odrastao sam na selu i razvio strasti prema poljoprivredi. Strast koja je vrlo jaka i koja mi je omogućila da cijenim SAME DEUTZ-FAHR i njezine proizvode. Drago mi je da smo pokrenuli ovu suradnju na dobrobit obiju mojih karijera kao vozača i kao ljubitelja poljoprivrede”, izjavio je Casey Stoner. Na njegovom novom novcatom DEUTZ-FAHR Agrotronu TTV 610 će se mladi i hrabri vozač suočiti sa još jednom uspješnom sezonom kao prvak.

Izvor:SDF group