Novosti > Što će se izlagati na ovogodišnjem Jesenskom sajmu u Bjelovaru?

Što će se izlagati na ovogodišnjem Jesenskom sajmu u Bjelovaru?

Što će se izlagati na ovogodišnjem Jesenskom sajmu u Bjelovaru?

Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam koji se održava od 7. do 9. rujna već dulji niz godina je najveći poljoprivredni sajam u državi i ogledalo zelene Hrvatske.

Prošlogodišnji jubilarni 20. jesenski sajam, posjetilo je više od 50 tisuća posjetitelja, a nastupilo je sveukupno 475 izlagača iz Hrvatske i sedam stranih zemalja, koji su najveću specijaliziranu stočarsku manifestaciju u zemlji prepoznali kao mjesto na kojemu se mogu kvalitetno predstaviti, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove.

Nakon nedavnog ulaska Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije, s velikim zadovoljstvom očekujemo nastupe još većeg broja izlagača iz inozemstva, ali naravno i iz Hrvatske.

Jesenski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski, ali i gospodarski i obrtnički sajam na kojemu su zastupljena posljednja dostignuća na tim poljima. Jedinstvena je to manifestacija s velikom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu, a već tradicionalno će se održati Državna stočarska izložba na kojoj će se predstaviti više od 500 najboljih grla hrvatskih uzgajivača.

Za ovu, ali i sve ostale manifestacije, Bjelovarski sajam raspolaže s:
- 5.500 m2 zatvorenoga prostora,
- 1.600 m2 poluzatvorenoga prostora,
- 50.000 m2 otvorenoga prostora,
- 5.000 m2 objekata za izložbu stoke,
- 120.000 m2 prostora za parkiranje.

 

Dajemo Vam kratak pregled izlagača poljoprivredne mehanizacije i asortimana koji će predstaviti na Jesenskom sajmu.

 

INTEREXPORT

Tvrtka Interexport kao generalni zastupnik za Fendt traktore,Kverneland sijačice,plugove,podrivače i roto brane ove godine po drugi puta izlaže svoj prodajni asortiman u Gudovcu na bivšem izložbenom prostoru Massey Fergusona u blizini glavnoga ulaza na sajam.

Od prodajnoga asortimana predstaviti će sve serije Fendt traktora, Fendt kombajn serije C,Fella zelenu liniju ,plugove Kverneland 3 i 4 brazde sa punom i rešetkastom daskom sa predplužnjacima,Vario i memory cilindrom ,novi model plugova Kverneland 150B i to sve po Akcijskim sajamskim cijenama!

Također, biti će izložena i sijačica Mdrill 3 metra,rotodrljača za traktore do 180 Ks,3 metarski Gruber CLC Pro sa 3 reda radnih organa, „Knock On“brzom izmjenom i dva reda diskova te Antipack valljkom.

Od noviteta biti će predstavljena tanjurača Qualidisc 3 metra za radove na strništu i pripremi sa najvećim promjerom diska na tržištu.

 

 TRISA

Tvrtka Trisa iz Varaždina predstaviti će novi model Lindner traktora 84ep koji se proizvodi od 2012 godine te već standardno Jeantil asortiman za stočarstvo,Krpan i Nokka šumarski program,Stetzl traktorske prikolice i Vaia cisterne za gnojnicu.

Izložbeni prostor poduzeća Trisa možete posjetiti na njihovom već uobičajenom mjestu na kraju odnosno vanjskom dijelu paviljona 8.

 Kao novitet sa predviđenom prezentacijom Trisa će predstaviti PICHON utovarivač sa EMILY korpom za mixanje što je općenito novitet u njihovom prodajnom asortimanu .

 

MACHINA TRACTORIA/GOLDONI

Tvrtka Machina Tractoria iz Buja ove godine izlaže kompletnu gammu specijaliziranih traktora Goldoni u suradnji sa tvornicom Goldoni iz Italije koja je  ove godine potpisala partnerski ugovor sa tvrtkom Machina tractoria d.o.o.

Od modela biti će izloženi Boxer,Euro,Maxter,Energy,Star,Quasar te posljednji model koji je izašao Ronin.

Uz traktore Goldoni biti će izložen i poljoprivredni program priključne mehanizacije poznate talijanske marke BERTI.

 

AUSTRO DIESEL

Tvrtka AustroDiesel GmbH ove će se  godine po prvi puta predstaviti na Jesenskom sajmu kao generalni zastupnik za  traktore Massey Ferguson te hrvatskim poljoprivrednicima ponuditi širok prodajni asortiman traktora koji uključuje serije :

MF3600,MF5400,MF5600,MF6400,MF6600 uključujući i nove modele MF 6497 MF 6499 vrhunske modele koje pokreće nova generacija AGCO Sisu motora.

Osim traktora na AustroDieselovom štandu izložen će biti i MF 7370 žitni kombajn.

Sve informacije vezane za prodaju,distributere te novitete moći ćete dobiti na štandu Massey Fergusona kod vanjskog dijela paviljona 8.

 

CLAAS Austria&Adria

Austrijska podružnica tvrtke Claas zajedno sa svojim distributerima za Hrvatsku tvrtkom Eko terra d.o.o., Agron d.o.o i Jerković d.o.o. izložiti će na vanjskom dijelu paviljona 8 cijelu paletu traktora,strojeve zelene linije  te kombajne.

Ono što ćete moći vidjeti kao novitet osim mehanizacije na Jesenskom sajmu je novi proizvod tvrtke Agron d.o.o. iz Bizovca a radi se proizvodu pod nazivom Phylozonit koji je jedan od najnovih i najučinkovitijih tehnoloških mjera u biljnoj proizvodnji.

 

 Od ostalih distributera poljoprivredne mehanizacije svoje proizvode predstaviti će tvrtka Hittner iz Bjelovara,tvrtka Lateran agro iz Vinkovaca sa ponudom Landini traktora ,Vogel&Noot plugova i Dieci teleskopskih manipulatora te Agronom iz Požege koji će izložiti Steyr i Case traktore,Amazone program,Case kombajn,Vogel&Noot plugove .