Novosti > VIRTUS - Novost iz Same-a !

VIRTUS - Novost iz Same-a !

VIRTUS - Novost iz Same-a !


Povodom proslave 70. Godišnjice osnutka tvrtke Same iz Italije predstavljena je nova impozantna serija traktora VIRTUS u rasponu snaga od 99 do 120Ks.


Serija traktora Same Virtus obuhvaća 3 modela i to redom Virtus 100 (99Ks),Virtus 110 (110Ks) i Virtus 120 (120Ks).

   

Traktore serije Virtus odlikuju mnoga obilježja poput neupitne kvalitete,novog modernog dizajna te svakako izvedbe i niske potrošnje goriva.

Imajući u vidu bogatu tradiciju i iskustvo proizvođača serija Virtus također pruža šaroliki izbor standardne kao i dodatne opreme.

Traktor pokreće 4 cilindrični Deutz Common rail motor te je emisija ispušnih plinova u skladu sa Tier 4 normom
.

Transmisijski prijenos odlikuju 4 različite opcije od 10+10 mehaničkog tipa mjenjača sve do HML 60+60 ,5x3 4 range Powershift-a što omogućuje traktoru da postiže brzinu od 40 Km/h u štedljivom stupnju kretanja motora pa sve do 50 Km/h ako je potrebno.
 

Novi izgled kabine potpisuje poznati talijanski dizajnerski studio „Giugiaro“ koji je također i odgovoran za izled Deutz Fahr-ove serije 7
koja je izbarana za traktor godine.     
 
Kabinu odlikuje panoramski pogled,racionalno pozicionirane i lako dostupne upravljačke kontrole te visoka razina udobnosti kako bi se operateru omogućilo što lakše upravljanje strojem.

U konačnici možemo samo zaključiti da Same traktori serije VIRTUS u potpunosti odgovaraju izgledom kao i izvedbom svim zahtjevima manjih i velikih poljoprivrednika.

Galerija slika