Novosti > Završio AGRILEVANTE 2017 u Bari-Italija

Završio AGRILEVANTE 2017 u Bari-Italija

Završio AGRILEVANTE 2017 u Bari-Italija


Press release no. 26/2017

 

Agrilevante, pobjednički projekt

Peto izdanje Agrilevante dvogodišnje ekspozicije dokazalo je da sajam ide u pravom smjeru što dokazuje veći broj registriranih proizvođača te  internacionalizacija manifestacije i broj inicijativa na kulturnim točkama.

Do danas je zabilježen  rekordan broj posjetitelja ovogodišnjeg sajma i to 70.700 posjetitelja, 3.164 dolazaka iz inozemstva

Sljedeći Agrilevante već je zakazan za listopad 2019.

 

Agrilevante 2017. godine postigao je izvanredan uspjeh za međunarodnu izložbu koja se održava u Bariju  za vodeće igrače, vodeće svjetske proizvođače strojeva i tehnologija za poljoprivredu i upravljanje obnovljivim izvorima energije.

Događaj je organizirala asocijacija talijanskih proizvođača  poljoprivrednih strojeva i opreme te FederUnacoma i Agencija Levante Fiera s Regijom Puglia.

Ukupni posjeti od 70.700 posjetitelja za četiri dana pregleda pokazali su rast od 21% u usporedbi sa sajmom iz 2015godine a dobitak za poslovne ljude iz inozemstva dosegao je 3,164 izlagača koji dolaze iz 50 zemalja.

 Tijekom izlaganja bila su istaknuta kulturna pitanja koja se preuzimaju na konferencijama i drugim događanjima na području agronomije, inženjerstva, ekonomije i politike.

U programu sajma bilo je ukupno 56 takvih događaja koji pokrivaju promociju i komercijalna pitanja te dugotrajne sjednice koje se bave širenjem informacija. Veliki uspjeh opće javnosti došao je zbog vrhunske kvalitete tehnologija, scenografskog namještaja i prosvjetnih inicijativa postavljenih za reviziju koja je uključivala i mlađu populaciju posjetitelje.

Kako stoji, Agrilevante nije projurio svoj profesionalni kutak usmjeren na poljoprivrednike, mehanizacijske tehničare i poslovne ljude koji dolaze u Bari povezani s domaćim i međunarodnim tržištima. Sastanci za poslovne ljude iz inozemstva u službenim delegacijama 40 zemalja organizirani su zahvaljujući organizaciji koju vodi Talijanska trgovačka agencija ICE. Šesto izdanje Agrilevante sajma već je zakazano za listopad 2019.

 

Bari, 15. listopada 2017

Bari, October 15, 2017