Novosti

EIMA International Bologna 2018
Sajam EIMA -Bologna 2018 započeo je s pripremama
AGRILEVANTE 2017
U 2015. godini na sajamu Agrilevante svoje proizvode je izlagalo preko 300 tvrtki iz cijeloga svijeta na površini od 50 tisuća četvornih metara, pokrivajući glavnu proizvodnju u nekoliko podjeljenih sektora.
EIMA Bologna 2016-Internacionalni sajam
Izlagači iz 40 zemalja svijeta te posjetitelji iz 140 zemalja dolaze ove godine na međunarodnu izložbu poljoprivredne mehanizacije i opreme EIMA koja će se održati od 9-13.Studenog 2016. u Bologni-Italija.Ove godine planirani su posebni sastanci za distributere i poslovne ljude te niz edukacija i prezentacija.
AGRILEVANTE_sajam mehanizacije Bari
Posjetite sajam mediteranske poljoprivrede u Bari/Italija od 15-18.Listopada.2015.
AGRILEVANTE SAJAM-Bari
Pozivamo Vas da posjetite ovogodišnji AGRILEVATE sajam mediteranske poljoprivrede međunarodnog karaktera u Bari/Italija!
Posjetite GRAPAK-ov kućni sajam!
Stavite zabilježbu u Vaš kalendar i ne propustite posjetiti sajam koji ne košta ništa a vrijedi puno !
Massey Ferguson na Antarktici
Massey Ferguson postavljen kao predvodnik u ekspediciji na Sjeverni Pol jutros je setio na Antarktiku
Novi CLAAS ATOS 200/300
Nova serija traktora ATOS koja je dostupna u varijanti sa 3 i 4 cilindra sadrži ukupno 6 modela raspona snage od 76 do 109 KS, a uklapa se u serije Claas traktora između Arion 400, Axos, Elios i NEXOS modela.
Fotografije posjetitelja
Evo što su naši vjerni posjetitelji dostavili ovih dana putem naše službene facebook stranice
Great Plains u Hrvatskoj
Amerčka mehanzacija na Hrvatskom terenu
Posjetite 20. sajam Agro Zemlja 2014
Poljoprivredni sajam sa srcem - Agro Zemlja 2014, idealno je mjesto za promociju najrazličitijih poljoprivrednih proizvoda. Sudjelujte!
Interexport Vas poziva na Farm Show!
Dođite uživo pogledati rad Fendt traktora i Kverneland priključaka! Strojevi po promotivnim cijenama!
Posjetite prvi FARM SHOW u Hrvatskoj!
Pozivamo Vas na prvi farm show u Hrvatskoj koji će se održati od 29. do 31.08. 2014 na prostoru zračne luke Čepin.
Nova serija MF 8700
Tvrtka Austro Diesel predstavlja Vam novu seriju Massey Ferguson traktora 8700. Još moćniji i učinkovitiji snažni traktori za profesionalne korisnike!
KVERNELAND Akcija LS plugova !
Velika Akcija Interexporta na Kvernelanda LS seriju plugova! Nazovite 091/302 40 40 i rezervirajte svoj plug na vrijeme.
Kultivator 4 reda Matermacc Unica F
AKCIJSKA CIJENA ZA KULTIVATOR MATERMACC UNICA f-4 REDA SAMO JEDAN KOMAD NA STANJU!
17.proljetni sajam u Gudovcu
Sajam poljoprivredne mehanizacije je aktivni dio Proljetnog sajma, a poseban naglasak tom dijelu proljetne sajamske priredbe je dala činjenica okupljanja na jednom mjestu najveće i najkvalitetnije ponude poljoprivredne mehanizacije u RH
Kverneland EXACTA rasipač gnojiva
Grupa KvernelandGmbH osnovana je 1948 pod nazivom " Heinrich Weiste GmbH & Co " , kasnije " Accord Landmaschinen GmbH " u Sieningsen-u , malom selu u blizini Soest-a Učiniti rad na zemlji što jednostavnijim i lakšim bio je glavni cilj Heinricha Weiste ,sina lokalnog farmera koji je razvio prvi „Transplanter“.
Goldoni Quasar 90
GOLDONI Quasar 90 je četvrta generacija tradicionalno poznatih 4x4 Quasar modela koji su već ranije testirani kao vrhunski strojevi sa izuzetnim sposobnostima.
Lindner GEOTRAC 134ep
Austrijska tvrtka Lindner proizvela je novi traktor Geotrac 134ep koji je ujedno i najjači njihov model. Pročitajte više o karakteristikama ovoga jedinstvenoga stroja!
MF Super Demo tour,Otok,Skorotinci 4
Prezentacija počinje u prostorijama PSC PMT d.o.o Otok ,Skorotinci 4 ,10.prosinca 2013 sa početkom u 9 sati.
Fend Kombajni serije C
Fend kombajni serije C(5275 C, 5275 C PL, 6335 C, 6335 C PL) su strojevi za žetvu koji objedinjuju provjerenu i ispitanu tehnologiju vršidbe, SCR (selektivna katalitička redukcija) tehnologiju uštede goriva i jedinstveni nagibni ParaLevel kompenzacijski sustav s novim operativnim sučeljem.
AGRILEVANTE Bari/Italija
Jedan od najznačajnih internacionalnih sajmova u regiji,sajam AGRILEVANTE održati će se od 17-20.10.2013 u Bariju/Italija.
AKCIJA Goldoni Star 3050 !
Velika Akcija tvrtke MACHINA TRACORIA,Goldoni Star 3050 po Akcijskoj cijeni !
Pichon Komapaktni Utovarivači!
PICHON P-510 je višenamjenski kompaktni utovarivač pogodan za veća i manja poljoprivredna gospodarstva!
Poljoprivredni sajam AGROZEMLJA 2013
Agro Zemlja međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ekologije, lovstva, ribolova, seoskog turizma i obnovljivih izvora energije u okviru svog 19. održavanja nastavlja dobru tradiciju najšireg predstavljanja ponude poljoprivredne mehanizacije u istočnoj Hrvatskoj
Posjet Kverneland tvornici !
Tvrtka Kverneland Soest GmbH je glavni centar za razvoj sjetvene tehnologije u Kverneland Group!
AustroDiesel novi zastupnik za Massey Ferguson u RH !
Austrijska tvrtka Austro diesel GmbH generalni je zastupnik za brand Massey Ferguson za područje Austrije,Češke,Slovačke,Mađarske,Hrvatske,Srbije,Slovenije,Bosne i Hercegovine,Makedonije i Crne gore.
"AGRA" poljoprivredni sajam Gornja Radgona
51. međunarodni poljoprivredno - prehrambeni sajam AGRA u Gornjoj Radgoni u Sloveniji ove godine okuplja 1730 izlagača iz 29 zemalja svijeta.
Što će se izlagati na ovogodišnjem Jesenskom sajmu u Bjelovaru?
Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam koji se održava od 7. do 9. rujna već dulji niz godina je najveći poljoprivredni sajam u državi i ogledalo zelene Hrvatske.
Mediteranski poljoprivredni sajam AGRILEVANTE !
Jedno od najvećih sajamskih zbivanja vezanih uz poljoprivrednu proizvodnju te nove tehnologije u poljoprivrednom sektoru za 2013 biti će prezentirane na međunarodnom sajmu AGRILEVANTE od 17 do 20 listopada u Fiera del Levante u Bariju.
Machina Tractoria d.o.o.
Stalna dostupnost kvalitetnih originalnih dijelova GOLDONI.
 Fendt Demo Tour !
Veliki demo tour po Hrvatskoj sa traktorima Fendt i Valtra !
Grapak Prezentacija strojeva i sustava za navodnjavanje !
U petak 7.6.2013, poduzeće Grapak d.o.o. je, u suradnji s poduzećima PIK Vinkovci i OPG Franjo Dodlek, organiziralo stručno predstavljanje i predavanje na temu navodnjavanja. Između ostalih, detaljno su predstavljena poduzeća Akplas, Bauer, Perrot, Caffini i Cogem.
Goldoni Energy višenamjenski traktor!
Goldoni Energy je serija jakih profesionalnih traktora sa odličnim rasporedom mase koju odlikuje stabilnost i uravnoteženost na strminama.
GOLDONI  lider u proizvodnji specijaliziranih traktora!
Goldoni je prvi proizvođač traktora koji je industrijalizirao motokultivator na svjetskom nivou i smatra se da je poslije 55 godina proizvodnje motokultivatora i 80 godina tradicije u mašinskoj obradi,postao neosporni lider tržišta na svjetskom nivou.
Joskin gnojnice, rasipači i silažne prikolice !
Sredinom 90.-ih godina prošlog stoljeća poduzeće Joskin je proširilo svoje djelatnosti i na silažne prikolice te rasipače gnojiva, a posebnu pozornost uvijek je usmjeravalo kvaliteti i preciznosti izrade strojeva.
Brantner vrhunske prikolice !
S mnogobrojnim praktičnim mogućnostima dodatne opreme, svaku Brantner prikolicu možete individualno opremiti po svojim željama - ovisno o specifičnoj namjeni i upotrebi.
Posjet tvornici Fendt u Marktoberdorfu
Osim po cijeni i kvaliteti Fendt se ističe i po nekim drugim karakteristikama iznad konkurencije.
Claas ELIOS proljetna Akcija!
Naručite svoj Claas ELIOS! Na proljetnoj akciji već od 24000 eur!
CASE traktor za vrhunske rezultate !
Austrijski St. Valentin nije samo srce Europe, također je u središtu Europskog poslovanja zbog proizvodnje CASE i STEYR traktora .
16.proljetni sajam
Na sajamskom prostoru Gudovac u petak je otvoren trodnevni 16. proljetni bjelovarski sajam !
MaterMacc Sijačice na Gudovcu !
Tvrtka Trisa d.o.o. predstaviti će na proljetnom sajmu u Gudovcu MaterMacc-ove sijačice za kukuruz i šečernu repu. Pročitajte više o sijačici Matermacc MS8230 sa kliznim podešavanjem sjetvenih jedinica !
Nova DEUTZ FAHR serija 5
U nešto malo više od četiri metra, nova DEUTZ-FAHR serija 5 uključuje niz najinovativnijih tehnologija kako bi se povećala učinkovitost u svim radnim uvjetima.
Goldoni otvorio direktno predstavništvo u Hrvatskoj!
Poduzeće Machina tractoria d.o.o.iz Buja 21.02.2013. dogovorilo je direktnu suradnju sa poduzećem Goldoni S.p.A kao direktnim kapitalnim partnerom za Hrvatsku.
Hunterfrost H-210-Lovac na mraz
HUNTERFROST H-210 (LOVAC NA MRAZ),jedinstven je proizvod na hrvatskom tržištu. Osnovna namjena HUNTERFROSTA H-210 je pravovremena zaštita od mraza u proizvodnji voća, povrća i grožđa.
Oprema za podna skladišta !
Kvalitetno učinkovito i brzo spremanje žitarica u podna skladišta ulaskom u Europsku Uniju postaje sve veći problem...
Weidemann TeleHandleri !
Weidemann Gmbh je njemačka tvrtka s više od 50 godina iskustva, specijalizirana za proizvodnju utovarivača svih vrsta.
Kverneland Sijačice!
Do danas je prodano diljem svijeta više od 50.000 Kverneland Accordovih sijaćica što je omogučilo Kverneland grupi da pridonose povečanju radne učinkovitosti i profitabilnosti poljoprivredne proizvodnje.
Poljoprivredni oglasnik !!!
Od sada na portalu www.traktori.hr možete koristiti poljoprivredni oglasnik za kupnju i prodaju Vaših poljoprivrednih strojeva i opreme .
2012 Njemački poljoprivrednici uložili u nove traktore
Poljoprivrednici u Njemačkoj pokazali su prošle godine veliki interes za ulaganje u nove strojeve pa se tako 2012 godina pokazala kao izuzetna godina distributerima traktora.
NOVOSTI NA PORTALU!
Od sada na Vašem najdražem portalu možete naručiti setove za reparaturu motora Vaših strojeva renomirane svjetske marke VICTOR REINZ,klipove,cilindre,ležajeve iz ponude proizvođača MAHLE te sve vrste filtera proizvođača FILTRON.
VIRTUS - Novost iz Same-a !
Poznati talijanski proizvođač traktora Same predstavio je na 70-oj obljetnici novu seriju VIRTUS u rasponu snaga od 99 do 120 Ks.
Izabran traktor godine 2012
DEUTZ-FAHR Agrotron 7 TTV osvojio je prestižnu nagradu "Tractor of the year" i "Golden tractor for the design"
Fendt 724 Vario
U kolovozu ove godine DLG je testirao Fendt 724 Vario koji je postigao novi rekord u smanjenoj potrošnji goriva.
Kvernerland demo tour po Hrvatskoj
Tvrtka Interexport organizira veliki demo tour po Hrvatskoj na 10 lokacija sa traktorima Fendt i Valtra
Novi Fendt 500 Vario
Fendt je u Marktoberdorf-u predstavio novu seriju 500 sa 4 modela kompaktnih traktora u rasponu od 125 do 165 Ks te novi pogon tvornice.
Deutz Fahr nova serija 6-7
Deutz Fahr predstavio u Berlinu novu seriju traktora Agrotron 6-7
Bjelovarski sajam
Posljednjih godina je i u stvarnom svakidašnjem gospodarskom životu potvrđena činjenica da se sve što je vrijedno u agraru mora pokazati na sajmu u Bjelovaru
Prikolice Brantner !
Poduzeće Grapak iz Varaždina postalo je ekskluzivni zastupnik za Brantner program prikolica za Hrvatsku.
Prezentacija Claas Xerion 5000/Amazone Centaur
CLAAS XERION 5000 i AMAZONE CENTAUR Uspješna kombinacija snage i inteligentnih rješenja za upravljanje
JCB Novosti !
JCB je predstavio svoju novu seriju Fastrac 3000 „high-speed“ traktora – nudeći kupcima još više produktivnosti i učinkovitosti !
Novi Claas Arion 500/600
S više od 10.000 „Arion 600“ traktora diljem svijeta serija ARION je najuspješnija serija traktora iz CLAAS-ovog asortimana.
Claas novi regionalni centar u Austriji
Novo skladište rezervnih dijelova regionalnog centra Claas Austrija&Adria od sada omogučava opskrbu originalnim CLAAS rezervnim dijelovima za Austriju,Sloveniju,Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.
Akcija u Agro Grom-u !
McCormick,Feraboli,Lemken,Celli,Amazone,Orsi,Dieci
Claas svjetski rekord !
Chapliginskij, Lipetskaya Oblast, RU -April 2012
CICORIA -klikni za više...
Uskoro prezentacija u Hrvatskoj! Prijavite se za sudjelovanje na vrijeme.
Kupujte Claas originalne dijelove!
Budite spremni na vrijeme !
Bauer rolomati - klikni za više...
U posljednjih 40 godina Bauer je razvio vodeću tehnologiju navodnjavanja na svjetskom tržištu.
Grimme - Klikni za više...
Kompaktan, Svestran, Snažan!
Irrimec sistemi za navodnjavanje!
Od 1974 g. tvrtka Irrimec je prisutna u europi sa svojim tvornicama u Italiji i u Francuskoj, te izvozi na sve kontinente. Garanciju kvaliteta svojih proizvoda Irrimec duguje svom tehničkom osoblju unutar firme, kompletnom kontrolom projekata, proizvodnje i post prodajne usluge.
Akcija Caffini prskalica! Klikni za više...
Iskoristite proljetnu akciju Caffini prskalica u Grapaku.
Akcijske cijene  hala!Klikni za više...
Akcijska ponuda, montažnih pocinčanih skladišnih hala s krovom od visokokvalitetnih lakiranih ploča.
Zahvaljujući opremi kombajna, odmah nakon završetka posla znamo koliki nam je prinos
Kombajn se koristi za berbu desetak ratarskih kultura - kukuruza, suncokreta, uljane repice, soje...
Alternativni izvori energije !
Steyr koristi snagu iz prirode! - Steyr predstavlja prvi proizvodni traktor s pogonom na prirodni plin - Profi 4135 „Natural Power“ opremljen posebnim „mono-fuel“ motorom za isporuku energetske učinkovitosti i čiste emisije plinova - Idealan koncept za uzgojni pogon bioplina
Ušteda goriva prilikom rada s traktorom
Sve veća cijena nafte i naftnih derivata na svjetskom tržištu nagnala je sve veći broj poljoprivrednika i farmera na razmišljanje o tome što mogu napraviti da bi smanjili izdvajanja za gorivo.
Jeantil asortiman
JEANTIL je francuska obiteljska tvrtka koja je još od početka 20. stoljeća u službi poljoprivrednika.
Zago Akcija!
Zago je jedan od najpoznatijih Europskih proizvođača mikser prikolica specijaliziranih za hranidbu stoke i na području reciklaže“ zelenog“otpada .
Ponuda Celli priključaka !
Talijanska tvrtka Celli u proizvodnom programu nudi: MALČERE (15 modela), ROTODRLJAČE (6 modela), SKLOPIVE ROTOFRLJAČE (4 modela) FREZE i ROTOFEREZE (brojni modeli), LOPATARI (5 modela).
Akcija Lindner Geotrac 114 !
Proljetna Akcija poduzeća Trisa d.o.o. Traktor Lindner Geotrac 114 po cijeni modela 104...
Akcija Orsi Priključaka u Agro Grom-u!
Inovativni u dizajnu, proizvodnji i kvaliteti proizvoda. Akcijske cijene Traktorskih priključaka!
Vrhunski Kombajni za krumpir
Poduzeće Trisa d.o.o. iz Varaždina zastupnik je za Kartoffeltechnik specijalizirane kombajne kao i za Lindner traktore.
15.proljetni bjelovarski sajam
15.proljetni međunarodni bjelovarski sajam tradicionalno će se održati krajem trećeg mjeseca od 23. do 25.III.2012. Radi se o sajmu poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog, ali i međunarodnog karaktera, koji je iz godine u godinu sve uspješniji.
CLAAS AXION 900
2012 godina je predviđena da se Claas obitelji traktora pridruži potpuno nova snažna serija traktora stoga Vam sa velikim uzbuđenjem predstavljamo seriju AXION 900,novu seriju snažnih traktora.
Agricultural Management Solutions/Novocommerce d.o.o.
John Deere "Agricultural Management Solutions" čine posao lakšim i preciznijim.
Predstavljamo Landini Powerfarm!
2004 godine Landini je uveo novi, snažan i svestran traktor, koja osigurava visoku razinu udobnosti na poslu te je pouzdan, jednostavan za upravljanje i jednostavan za održavanje
sdf grupa-Novosti!
Australski vozač motocikla, dosadašnji dvostruki pobjednik na MotoGP Championshipu, će postati zaštitno lice DEUTZ-FAHR traktora za slijedeće dvije godine
McCormick
Poduzeće TechnoSpin d.o.o. iz Samobora ekskluzivni je zastupnik McCormick traktora za Hrvatsku.Pratite novosti na Traktori.hr!
SDF group
Grupa SAME DEUTZ-FAHR, koju su osnovali Eugenio i Francesco Cassani u Trevigliu 1927.g., jedan je od glavnih proizvođača traktora, žetvenih kombajna, motora i poljoprivrednih strojeva u svijetu. Distribuira svoje proizvode pod markama SAME, LAMBORGHINI, DEUTZ-FAHR i HÜRLIMANN. Predsjednik je dr. Vittorio Carozza, a opunomoćeni upravitelj gospodin Ludovico Bussolati.
Novosti!
Agrogrom sa DIECI programom na 19. međunarodnom Bjelovarskom sajmu u Gudovcu 9.-11. 9. 2011.! Predstavljen je najsnažniji multifunkcijski viljuškar iz serije AGRI FARMER, pogodan za poljoprivredna gospodarstva kao svestrani stroj za razne namjene na farmama ili drugim djelatnostima.
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-
--
-